Facebook sayfamada beklerim :)

10 Nisan 2013 Çarşamba

Eskilerden..

Selamlar :)
En mutlu gününüz olması dileğiyle ;)
Geçmiş resimlere bakıyodum bende.Meğer arasından ç
ok geçmiş olmamasına rağmen ne çok ilgi alanım olmuş gençken ona hayret ediyorum :)Çok hünerli olduğum söylenemez bazı konularda.Sizde neden bahsettiğimi anlayacaksınız birazdan :)
İkizler burcuyum ben ve burcumdanmıdır nedir herşeye acayip meraklıyım ama hevesim çabuk sönüyo.Herşeyi gördümmü hevesleniyorum.Hani maymun iştahlı derlerya bizde biraz öyleyim galiba :D Annecimde çok kullanmıştı bu sözü ama bu aralar belkide yakın olmadığımızdan duyamıyorum.
Bide nasıl bişey anlamıyorum hemen yapıp bitecek yoksa gece uyuyamam biraz işim aksarsa içimde tam midemin oralarda bi sünger varmışta o hızla su alıp şişiyo gibi oluyorum hehe nasıl oluyo diyeceksiniz ama ancak öyle tarif edilir bu duygu :)
Galiba benim psikolojim bozuk :p anım anıma da uymuyo zaten.Allahımmmmmmm kocama sabır ver Ya Rabbimm.Adamcaaz 11 ayda yaşlandı :P
neyse size marifetlerimi gösteriyimmi ;)
evet evet gösteriyim durun bakın şimdi yüklüyorum.






Bu konuda başarılı olmadığımı söylemiştim ama heves işte .Konu başlığı ben olunca aklınıza gelmeyen başınıza gelebilir canlarım.Galiba bunu bi facebook sayfasında görmüştüm de ordan heveslenmiştim.Yani çok iğrenç olmasada vasat olduğunu kabul ediyorum.
Şu uçan balonlunun siz olduğunu düşünün ben kaçıyorum ;)
Sağlıcakla kalın...


5 yorum:

  1. Yok yok üzerine gidilse ne cevherler çıkar :)
    Bende resimle çok ilgiliyim ilk çizdiklerim vasat ne kelime göstermeye dahi utanıyordum :)Ama yılmadım :)
    Sende içinde hangi yönde istek varsa oraya koş, bence o uçan balonlardan bitanesi de sen ol :)

    YanıtlaSil
  2. Ah canımmmm bide ben bilsem Ne yönde istekli olduğumu :d herseye ilgim var benin herseye hemde :) tesekkur ederim degerli yorumun icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşfettiğin an yap yoksa istek kalmıyo kendimden biliyorum :P
      Ben teşekkür ederim canımcım :) Öpüyorum seni :)

      Sil
  3. Merhabalar, Peçeteliklere bayıldım. Bu günlerde kardeşimin çeyiz hazırlıkları var o yüzden ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bugün bazı çeyizcilere gidip yemek takımları sorduk ben de o arada peçetelikleri inceledim biraz kopya çekeyim diye..:))
    Sizinkilere de bakıp bir denemem lazım bakalım olacak mı.. Çok çok teşekkürler..


    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/


    YanıtlaSil
  4. Merhaba :)Ben bi kaçini denemistim gercekten rengarenk ve aüper oluyolar :) eminim sizdende harika seyler çıkar.KArdesinizde bir omur mutlu olsun insallah.RAbbim pişmanlık vermesin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumun benim için çok değerli
İlgilendiğin ve yorum yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkürler :)