Facebook sayfamada beklerim :)

19 Mayıs 2013 Pazar

Bakırköy sosyete pazarından bildiriyorum :)

Selamlar sevgili okuyucular...
Artık daha aktif olacağım çünkü kocacım evlilik yıldönümü hediyesi olarak bana bilgisayar aldı.Neden şimdi verdiğini ve devamını başka bir post yapcam inşallah...
Biz dün yani cumartesi günü sosyete pazarına gittik sevgili komşum Nurgülle.İstanbulda birsürü sosyete pazarı var.Biz bayadır gitmeyi planadığımız Bakırköy sosyete pazarına gittik...
Pazara gider gitmez içimizi bi sevinç kapladı elimiz boş dönmeyeceğimiz belliydi.Aslında daha çok şey alabilirdik ama şimdilik durum değerlendirmesi yaptık bidahaki sefere yine gidip ozaman alcaz almak istediklerimizi.
Ben öyle marka takınısı olan bir insan değilim.Benim için 'kaliteli olsun ama ucuz olsun' önemlidir.
Farklı farklı alıp giyinmeyi seviyorum.Zaten sosyete pazarındada gerçekten kaliteli şeyleri ucuza bulabiliyosunuz.Ben Nevşehirdede giderdim pazara.burdaki kadar kapsamlı değildi ama güzel şeyler bulabilirdiniz orda da.
Bakırköy semt pazarına nasıl gidilir?

Metrobüse bindinizmi incirli durağında iniyosunuz.Adalet sarayının olduğu tarafa geçip ordan bi vatandaşa sordunuzmu hemen gösterirler zaten.Yeri çok basit.
Eğer erken giderseniz çeşit daha fazla çünkü seçilmemiş oluyo.biz 10-11 gibi ordaydık ve tenhaydı daha.
Eğer geç gidersenizde indirimlerle karşılaşabilirsiniz insanlar son ellerinde kalanı satma çabasındalar.
Bi kaç resim çektim pazardan.10tlye gerçekten kaliteli elbiseler bulabilir bayanlar.Kapalı olanlar içinde çok güzel gömlekler tunikler var 10tl ye
 Pzarda çok güzel mutfak eşyalarınıda uygun fiyata bulmak mümkün.
mesela bu güzellik 10tl ama görseniz bi güzel bi ağır ki al beni diyo.
 5tl ye babetlerde var ama eski tip yada gerçekten hoş değil.Yada ben beğenmedim.Alacak çok insan vardır ama tarzım değil benim.10 Tl yede babetler var.Onlar daha güzeller ben aldım bi tane dayanamayıp aşağıda görecekiniz...Eğer ben topuklu istiyorum diyosanız yada şıkır şıkır olsun onlar içinde çok güzel seçenekler var.
 
 bu fincan takımlarınıda çok beğendim.Orda bi bayan sormuştu ama hatırlamıyorum fiyatını.Gerçekten almaya değer eğer böyle şeylere merakınız varsa.
 Orjinalini aratmayacak gerçeklikte çantalarda var ve inanmayacaksınız ama 40-50 lira sadece.3,5Tlye bile şıkır şıkır çantalar bulabilirsiniz ve inanın güzeller.Arkadaşım aldı bi çanta 40 tl fiyatı ve gerçekten güzeldi.

Dahası parça ve bütün kumaşlar,perdeler,tüller,güneşlikler,kozmetikler,şampuanlar ,doğal bakım ve temizlik ürünleri vs. daha nele neler gidin görün derim ben...
bunlarda benim aldığım ciciler.Daha almadım dediği gibi gözlem için gittik asıl alacaklarım beklmede :)
Bu tepsiyi aldım mesela.bernardoda tam hatırlamıyorum ama biraz pahalıydı bi tepsiye göre.Ben sadece 7.5 Tlye aldım.Galiba en çok mutlu olduğum şeydi tepsim :)

 Babetlerim 10 tl
Ütü bezim 5 tlden 3 tlyeindi ve aldım.Ben biraz sakarımda ütü bezimi sık yakıyorum :)

 Küperein tanesi 25 Kuruş renk renk birsürü çeşit var.
Taytlar 5 tl normalde ama ben ikisini 7,5 Tlye aldım.
 
bu küçük tablolarıda tanesini 1Tlye aldım çok güzel durdular salonumda.bi ara paylaşırım resmini :)
 


Eşimede bu t-shırt'ü aldım sadece 5 tl kumaşıda güzel öyle dandik değil.Polonun Hılfiger'in t-shırt'leri sadece 10-15 Tl ve inanılmayacak derecede kaliteli.
kendimede evlilik yıldönümümüz için elbise aldım ama onu göstermiyorum :)
En sonda da gözleme yemeden olmazdı tabi.Patatesli gözlemesi çok güzel ellerne sağlık teyzelerin...
 

16 yorum:

  1. İstanbul'a hergelmemde uğramadan dönmediğim semt pazarı Bakırköy sosyete pazarı kesinlikle :)) Abartısız 3 saatten fazla zaman geçiriyorum orda :) Ayrıca yeni bilgisayarın ve pazardan aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşaAllah :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler canm.Dediğin gibi ssatlerce çıkamıyosun zaten :) İnsan kendini kaybediyo...

    YanıtlaSil
  3. harika bir pazar; pazar demeye insan kıyamıyor açık avm gibi :) bilgisayarını ve pazardan aldıklarını iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sezacım teşekkür ederim :) dediğin gibi açık Avm resmen.Yok yok valla :) İlk fırsatta tekrar itmek istiyorum.Hatta bşka pazarlarada gitmek istiyorum inşallah kısmet olur...

      Sil
    2. Beylikdüzüne de git canım pazar günleri, bir açık avm de oraya kuruluyor :)
      Ah ah İstanbul'u özledimm :(
      Benim yerimede bol bol gez ve fotoğrafla özlem gidereyim :)

      Sil
    3. :) tamam tatlım :) zaten oralarda oturuyorum ama onu araştırmadım nezamandır aklımda bakırköy vardı ya oray odaklandım direk :) inşallah orayada gideriz.yaz uzun oluyo istanbulda malum :) ben gezerm yyerine.özlenmeyecek yer değil ki aşığım ben isanbula...

      Sil
  4. Ne güzel resimleyip anlatmışsın ben foto makinamı genelde evde unutur giderim :) Kardeşimle birlikte gitmiştik biz sosyete pazarına o deli gibi alış veriş yapa bilen biri ben öyle degilim her yeri dolaşır içime sineni alırım . Onun içine her şey siner pazardan çıktıgımızda çantalara bi baktık . Hiç abartmıyorum 20 parça üst kıyafet almıştı kendine benim poşetimden çıkanlar ise emre (oğluma) şort emreye ayakkabı eşime tişört ve birde tepsi almıştım. Kendime bir çorap bile almadan çıkmışım koskoca pazardan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğin gibi abla bende zor beğenen birisi oluğum için bide geip aha uygununu bulabilirmiyim düşüncesiyle az şeyler aldım.Genelde aynı ama fiyatlar.İnşallah birgün bende anne olursam senn gibi galiba bebeğime çalışırım :) Ahh ahh naarsın işte annelik içgüdüsü :)

      Sil
  5. Bakırköy pazarında epey ganimetler var:)
    Mesele erken gidebilmekte.
    Geç saatlere kalınca (geçten kastım 12'den sonra), yürümenize gerek yok. Kalabalık zaten sizi iterek gideceğiniz yere istem dışı olarak sürüklüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen biz 11 falan dı gitmiştik gittikçe klabalıklaştı :) bu arada yeni bi pazar keşfetim bide oraya gitcem en yakında :)

      Sil
  6. Peki erkekler kendi gidip alisveris yapabilir mi simdi sosyete pazari dendiginde bayanlar akla geliyor erkeklwr gidip alisveris yapsa garip olur mu acaba ?? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo eşleriyle gelen erkeklerde vardı.onlarda bişeyler alıyodur illaki.hem kadınlardan çok alışveriş seven erkeklerde var :)

      Sil
  7. Merhaba benim bir sorum olacak bakirköy de semt pazari ne günleri kuruluyor ?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler👏. Ben misafirim istanbul da bana önerebileceğiniz alışveriş noktaları var mı acaba ucuz kaliteli bol çeşit bulabileceğim❓ Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden☺️

    YanıtlaSil
  9. Zeytinburnu Kadıköy,bakırköy,beylikdüzü,fatih sosyete pazarları.eminönü hepsi gezilmeye görülmeye değer yerler benm bildiğim :) bende 2.5 yıldır istanbuldayım ve buraları biliyorum ;)

    YanıtlaSil

Yorumun benim için çok değerli
İlgilendiğin ve yorum yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkürler :)